lördag 12 september 2009

Fredagsmys

Men hallå! Ni glömde visst mig, jag vill också vara med....

"Nu e de fredagsmyyys...."

Zzzzz, mmmm, hörru husse du får ta min korg istället, den här kudden var jätteskön zzzzzz....

3 kommentarer:

  1. Hälsningar från din bror Mowitz som också börjat skolan nu, första gången förra veckan. Jag var nog vildast och ivrigast bland alla nio valparna. "Ingen överraksning precis" sa de mina. Men OK, sen förstod jag ju att det inte ingick att man skulle busa med de andra och då gick övningarna riktigt bra. Ingen överraksning det heller tror jag, för jag är rätt bra att på att lära mig en massa saker.
    Fina bilder på dig Messi, du charmar nog alla lika mycket som jag, folk säger jämt att de väl aldrig sett en så söt vovve.

    SvaraRadera
  2. Hejsan brorsan, din syrra Nova här. Har varit och spanat in din fina blogg tidigare och följer den nu med spänning, tycker det är superroligt att kunna följa dig och din familj. Har skaffat mig min egna blogg nu, "matte-till-låns" Elin skulle maila över adressen till er. Hoppas att det blir en valpträff i framtiden, då ska vi försöka ta oss ner till den! Hälsningar Nova med familj

    SvaraRadera
  3. Å vad kul att höra från alla, jag saknar er. Fast jag har förstås fått en hel del nya kompisar, min bästis heter Nilla och är en Jack Russel tjej(Jackie Russel?)som är 1 år och hennes lillhusse Fredrik o min lillhusse Fabbe spelar mittfältare i samma fotbollslag. Vi ses rätt ofta o då har vi SÅÅ KUL! Pepsi o jag är nog inte heller så bra i plugget, men vi kan nog allt när vi är i skogen med bara matte eller husse.
    Det vore jättekul att träffa alla brorsor o syrror för att inte tala om morsan.
    Hej då
    Messi, Agneta, Clara, Fabian o Felix

    SvaraRadera