onsdag 2 september 2009

Kolla vad jag kan!!!

Det här har jag tränat på i smyg ett tag o nu kan jag lyfta på benet, i alla fall om jag har lite gräs att stödja på.

3 kommentarer:

  1. Gud, vilken underbart charmig liten valp ni har! Jag har läst om Messi nu hela sommaren. Hittde sidan av en slump då jag letade just efter tollare/border collie-mix. Har ni någon aning om uppfödaren planerar en kull till nästa år? Om ni har möjlighet är jag tacksam för någon kontaktuppgift till uppfödaren. Vänliga hälsningar
    Klara (klara_pihl@hotmail.com)

    SvaraRadera
  2. tjena brorsan!

    Hur går allt där ute på Lidingö? Här går allt finfint.. Ska kanske nu till helgen åka och hälsa på mamma och syster Foxy som hon tydligen heter nu, Men det berodde på vädret och om husse och matte kan bli lite friskare.. Tror dom har nått som kallas förkylning för dom nyser konstant=)

    Jag bor i Länghem, det ligger c:a 3mil utanför Borås mot Tranemo.. Din mattes syster vet nog vad det ligger.. Matte och Husse bodde i Borås innan i en lägenhet men fick chansen och hyra mattes morbrors hus så nu bor vi här.. Och det är bättre tycker jag för det hade inte varit roligt och bo i en lägenhet och trängas i en "storstad" tror jag.. Det är bättre här där man kan springa fritt på tomten=)

    Men om ni har vägarna förbi så ring till min Husse(Per) och Matte(Malin) 0325-47016 , 0768-702718(Matte)
    Så får vi se om vi träffas någon gång=)=)


    Ha det gött så länge så hörs vi
    VOV VOV //Borka

    SvaraRadera